Tuesday, January 27, 2009

Haastetta kerrakseen


Paperisilppuri haastoi minut paljastamaan 7 yllättävää asiaa itsestäni, tässä olen viikon verran hautonut asiaa, mutta enhän voi itse tietää, mikä minussa on yllättävää, vaiko mikään, sitähän pitäisi kysyä kaverilta!
Mutta jos tämän kerran yritän jotain , en kyllä tykkää tälläisistä haasteista - tämän haasteen saa ottaa vastaan, kuka haluaa !!!
7. yllättävää ! asiaa itsestäni:
1. Kerään kaikkea mahdollista tavaraa niin paljon kuin vaan minnekin mahtuu, sillä kaikkeahan voi tarvita joku päivä. ( Valitettavasti myös perheen muilla jäsenillä on sama vika!)
2. Joka päivä pitää päästä jotain näpertämään, jaksaa sitten noita tylsiä kotihommiakin tehdä.
3. Näillä askartelutaidoilla minulla on vuokrattuna työhuone (toistaiseksi), josta olen innoissani, kun pääsen levittämään sen kaiken mahdollisen tavarapaljouden ja ihmettelemään, mitä sitten tekisi...
Ja kaiken saa jättää sinne levälleen odottamaan seuraavaa puuha-aikaa.
4. Haluan nukkua aivan pimeässä huoneessa, kesällä jopa teippaan pimentävät rullaverhot
yöksi seinään.
5. Olen urheiluhullu, seuraan lähes kaikkea urheilua ja selostan ja huudan samalla.
6. Mökillä pidän 5 numeroa liian isoa takkia päällä, sen taskuihin mahtuu oksasakset, muovipusseja, lankoja,naruja, puukko, mahdollisesti sieniveitsi, tulitikkuja, ym. kamaa.
Olen kyllä mieheltäni saanut oikean rakentajan työliivinkin, mutta se on lähinnä kesäkäytössä betoni ja pihatöissä.
7. Opiskelen jotain koko ajan, 2004 kirjoitin ylioppilaaksi, samalla kävin sisustussuunnittelijan
kurssin. Fengshuita ja taidehistoriaa välillä, syksyllä atk-juttuja ja valokuvausta. Nyt käyn englannin keskustelussa ja aloitin ompelukurssin ym... Pitäisi ehtiä lukea romaaneja välillä,
hyllyssä odottaa monta hyvää kirjaa.

No comments: