Korttitalkoot joulukalenterin 4 luukku avautuu ja pitkän juhlaviikonlopun kunniaksi leivoin herkullisen ja makean kakun ja ohje löytyy kortista. Helppo kakku tehdä, kuivat ja nestemäiset aineet ensin erikseen yhteen ja sitten vaan sekoitellaan ja maun mukaan mausteet ja sattumat. Säilytys kylmässä, jos sinne ehtii!
Aineet löytyy tästä kortista, jossa käytin Magnolia leipuria ja kaulinta maskaten, leimaukset embossattu ja väritetty Distress Inkeillä.
Hello! It's 4th December - and time to open Christmas Calender and it's my time to bake a cake and make a card! This is very dangerous and sweet posting!
This is easy cake to make, just put dry stuff together and liquids together and then just mix them, put to the cake tin and to the oven.
Dry ingredients:
1 dl sugar - 4,5 dl wheat flour - 1 small spoonful of soda - 1 big spoonful of gingerbread spice mix - 1,5 dl dark crushed chocholade
1,5 dl dry strawberry/ cranberry/ raisin, just what you like!
Liquids: 1,5 dl melted low-fat butter (?) - 1,5 dl dark treakle (sirap)
2,5 dl sour milk/yoghurt and 4eggs.
About 50 minutes in the oven 175 C
I covered it with chocolate also, yummy.
Astiat ym. / The Dishes etc.: my old red retro bowls; 70-luvun punaiset vatkauskulhot - Arabia's Moomin mugs; Muumimukit, niitä on meillä paljon! Chocolate, the best Finnish Fazer Blue and Dark, en edes suomenna parasta. Candle from local factory, FinnMari, paikallisesta kynttilätehtaasta.
Cake bowl/Kakkuvuoka ostettu Kajaanin Ullan Unelmista
Old glass bowl with stones picked from North of Norway and christmas lights - Riihimäen vanhassa lasipurkissa Norjasta poimittujen kivien seassa jouluvalot.
Pistä viestiä jos kokeilet kakkua! Ajastettu postitus, hyvää juhlavaa viikonvaihdetta!
This is preset posting, we are having a long weekend at the cottage.
Ihana kortti ja kakkuohjeen kirjoitin ylös-saa nähdä tuleeko kokeiltua--hyvältä vaikuttaa-
ReplyDeletehyvää viikonloppua sinulle-
Hello Sweetie ! Just the kind of post I love ! Thank you so much for sharing your recipe Mervi ! This cake looks absolutely SCRUMPTIOUS ! Lots of hugs and love from Catherine
ReplyDeleteAutsi kun näyttää herkulliselta! Pitää ohje ottaa ylös...just tulin kaupasta joten piimä on siellä ...ei siis vielä pääse kokeilemaan. Kunhan nyt ensin paistan juustosarvet ja kuminakeksit.Eniten mua aina rassaa suklaan raastaminen mutta Lahdestahan sitäkin saa valmiiksi pusseissa eli Sinuhen leipomon myymälästä:) Nautitaan:):)
ReplyDeleteThis all looks gorgeous Mervi!! So beautiful!
ReplyDeleteHugs Kristel
Kiitos tästä houkuttelevasta reseptistä Mervi! Sitä pitää ehdottomasti kokeilla kunhan vain ehdin.
ReplyDeleteAivan ihana kakun ohje, pitääpä kokeilla itsekin. Ja tuo ihastuttava korttikin sopii mainiosti tähän.
ReplyDeleteKiitos reseptistä, kokeiltu on: helppo ja tosi mehukas kakku!
ReplyDelete