Wednesday, June 28, 2017

My garden friends

Hei, tänään olikin poutaa puolenpäivän jälkeen ja pääsin kasvimaalle kitkemään vesiheinää.
Meillä on pihassa iso pupu, joka syö ihan rauhassa nurmikkoa ja päästää parin metrin päähän. Sitten on neljä pientä pupua, jotka vielä mahtuvat kasvimaan aidasta läpi. Niitä on pitänyt hieman hätistellä etteivät syö mansikanraakileita. Kaikkia kasveja ovat maistelleet, joistakin pitäneet niin, että ovat syöneet kokonaan. Mustaherukat eivät olleet herkkua, oli vaan varsia katkaistu. Hauskahan niitä pampuloita on muuten seurata. Lisäksi pihalla tepastelee sinisorsa ja 7 poikasta!
Hi, nice afternoon at the garden, not rained! So much weeds, but the bunnies don't eat them, they like strawberries and my flowers. We have one big bunny mama and four little ones in our garden. Then we have mallard with 7 little ones.
 Korttien teko on nyt aika hiljaista, kaikkea uutta on tullut hankittua ja sormia polttelee. Mutta aika menee nyt ihan muuhun ( ja sairasteluun).
I've got plenty of new crafting goods, but have no time to spend at the studio and my arm is so bad.
It's been promised some warmer days, we had awful rains with hails (ice). Not swimmed a lot as the water on the lake is quite cold.
Tomorrow, it's my birthday and I will go to a concert! 7 comments:

Greta said...

Happy Birthday! Hope your arm is better. Such cute pictures!

linda said...
This comment has been removed by the author.
linda said...

Aww, cute! We have a backyard bunny. :) happy birthday!! Hope you have a good day with sunshine and I hope your arm feels better soon!

Anonymous said...

Hi Mervi,
such sweet pictures <3
Happy Birthday, hope you have a lovely day...
X Daniela

Hilkka said...

Oletpas saanut uusia syöjiä maillesi. Muuten tuo sorsaperhe tykkää kovasti mustikoista. Nimimerkki kokemuksella:-))

Dortesjs said...

sooo sweet

Ellibelle said...

The bunnies are so cute! We have them here too, mainly in the neighbor's yard though, they smell the cats so they try to stay away. Lots of weeds in my garden too, I can't keep up with picking them.