Monday, May 04, 2009

Kevätesikkoja ja kiemurtelevaa...

Terveiset vapunvietosta, ihanat ilmat olivat, kukat puskevat ylös kauhealla vauhdilla, tässä kauniit kevätesikot.
Ja jotain muutakin löytyi, osasin tätä vaskitsaa jo odottaakin. Kuistin alla olevassa
rinnekukkapenkistä tämä säikäytti minut puolikuolleeksi viime keväänä, kun olin siellä polvillani ja ilman hanskoja vääntämässä. Tuonne kivenkoloon se meni suojaan minun haravaani.
Kaunis ja vaaraton tuo on, itseasiassa hyödyllinen, kun syö etanoita ja möyhii maata! Mutta on se niin ällön luikerteleva, kun äkkiä näkee ja pelästyy.
Muuten huussin maalausurakka alkaa olla valmis, en viitsi näyttää kuvaa, mutta värimaailma on valkoinen, musta ja punainen!

4 comments:

AN said...

Kauniita esikoita,meille tulee vaan niitä keltaisia! hui tuota käärmettä!

äiti-puffa said...

Uh. Että mä vihaan ja pelkään käärmeslieroja. Siks inhoan vaskitsaakin, vaikka hyvin tiedän sen vaarattomaksi. Tosin vielä enemmän inhoan lehtokotiloita, joten voisinko sittenkin saada muutaman vaskitsan kiitos. Vai milläs muulla konstilla pääsis noista ällö-öttiäisistä eroon, inhottaa jo ajatuskin, kun muistaa viime kesän...

Anonymous said...

No varmasti säikähdit, niin varmaan moni muukin. Minä mukaan lukuun;)

Aivan mielettömän ihania kortteja kaikki täällä! Netti on hidas niin en kehtaa joka korttia erikseen kommentoida, kun lataa monta minuuttia yhtä sivua aina:/

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Kirsi-Marja said...

Vaskitsat eivät kuulu minunkaan suosikkeihin, tosin vaihtaisin meidän kyykäärmeet mielelläni niihin. Täällä tosiaankin nurkat pullollaan kyykäärmeitä, joiden matka kyllä päättyy jos minun näköpiiriin tulevat. Tämän kevään saldo on vielä nolla.