Thursday, August 13, 2009

P*skarteluhaaste #1

Korttini ensimmäiseen P*skarteluhaasteeseen, aiheena lempiväri ja sen vastaväri ja oliko sillä nyt sitten niin kauheasti väliä. Tässä 6"x6" kortissani on muutakin minulle tärkeää ja taidankin tämän kehystää (joskus) tulevan työhuoneeni seinälle. Eli Pohjapaperi Basic Grey, lempipapereitani, päällä krakleerattu Cd- levy, musiikki on tärkeää ja taide. Mutta onko mikään
tärkeämpää kuin puutarhanhoito, no ehkä askartelu! Tuo koru on hattu, minulla on aina pihalla hattu päässä. Muutakin kultaa ja kimallusta tietenkin pitää olla - ja tietenkin kukkia. Siinähän niitä lempiasioita.

New Finnish Challenge Blog started, P*skarteluhaaste, and the first theme is your favourite colour and its opposite, but when there isn't opposite to brown so you can choose any colour you want ! In my card there is many my favourite things, music (cd), art (crackle paint), gardening,
flowers, some glitter and gold and the hat charm, cause I always wear hat outside! And Basic Grey's paper, too. I'm going to frame this to my (future) crafting place wall.

12 comments:

Niina said...

Onpa söpö. Kivat värit

Merja said...

Hauska kortti! Kauniit värit olet valinnut tähän.

Kiva että osallistuit!

Anonymous said...

Gorgeous card, love it :)
Hugs, Marlene x

Paula | Pammu said...

Nätti kortti! Kauniita nuo ruusut!

Kiva kun osallistuit!

-Paula

nirunaru said...

Kauniin runsas kortti, todellinen ilo silmälle.

Viipula said...

Kukkia kukkia, ihania kukkia, ja mahtavat värit!

Tarja said...

Ihania kukkia kauniissa kortissa!

Unknown said...

Valtavan kaunis kortti! Ihanat värit <3

Maaret said...

No kylläpäs onkin ihana ja sopivan runsas kortti:) Hirmuinen määrä kivoja isoja -ja pieniäkin yksityiskohtia, tykkään!

Mira said...

Aivan ihana kortti, kauniit värit :)

Mansikka said...

Ihana kortti. Kiva kun olet lempiväriaiheen tienoilta sitten keksinyt sisällyttää muitakin lempijuttujasi korttiin. Siinä saa korttiin vielä oman kivan lisäyksensä.

Ansku Aarremaasta said...

Ihana kortti ja niin kauniisti yhteen sointuvat värit!Kyselit blogissani cuttiksesta..Olen ollut siihen tosi tyytyväinen,paitsi hintaan, joka on huima,siihen nähden että pelkällä masiinalla et tee mitään ilman stansseja..ja nekin on kalliita.Olin kerran aiemmin testannut cuttista yhdellä ystävällä,muuta kokemusta ei ollut siitä.Helppoa sitä on käyttää,kuin mankelia..Mars kaupoille vaan:)!