Tuesday, March 23, 2010

Haitin naisille - Donation to women of Haiti

Tänään oli Unifem-kokous Lahdessa ja vieraina oli myös Kärkölän aktiivinaisia, kuulun siis Lahden toimintaryhmään. Myin tilaisuudessa korttejani ja joka kortista annoin 1 euron Haiti-keräykseen, ja maksoin juuri 35 euroa tuohon allaolevalle keräystilille!

Näin saimme jaettua iloa niin korttiensaajille kuin hätää kärsiville! Kiitos kaikille!


Seuraava teksti kopioitu http://unifem.fi - sivuilta:

Suomen UNIFEM vetoaa kansainvälisenä naistenpäivänä suomalaisiin Haitin naisten auttamiseksi.

"Maanjäristyksen aiheuttama humanitaarinen katastrofi ei ole ohi, vaan jälleenrakennus tulee vaatimaan pitkäaikaista sitoutumista. Katastrofi vaikuttaa eri tavoin eri väestöryhmiin. Erityistä tukea tarvitaan naisten ja tyttöjen henkilökohtaisen turvallisuuden takaamiseen ja heidän tarpeidensa huomioimiseen", sanoo Suomen UNIFEMin puheenjohtaja Helena Ranta.

YK:n naistenrahasto UNIFEM on mukana Haitin j älleenrakennustyössä yhdessä maan hallituksen ja muiden YK-järjestöjen kanssa. UNIFEMin keräysvaroilla rakennetaan uudelleen maanjäristyksessä tuhoutuneet turvatalot ja lisätään hätäapua ja –palveluita naisille ja lapsille. Keräysvaroja suunnataan myös kiireelliseen humanitaariseen apuun ja turvaa tarvitseville väkivallan uhreille.

Suomen UNIFEM kerää varoja Haitiin naistenpäivän tapahtumissa ja lipaskeräystempauksissa eri puolilla Suomea. Lahjoituksia otetaan vastaan myös keräystilille Nordea 127030-208939 (viite 3311). Keräys jatkuu maaliskuun loppuun saakka.

Keräyslupa POHADno/2010/195. Keräysaika: 19.2.2010-31.12.2010
Keräysalue: Koko maa Ahvenanmaata lukuunottamatta

I gave 1 euro / sold card to Unifem's (fin) Haiti Aid from tonight's card stand.

Please visit and find your own organisation : Unifem.org2 comments:

Pitsihame said...

Hyvin kaunis ja rauhallisen oloinen on tuo korttisi! Sopii moneen menoon tuon tyylinen työ.

Hyvään tarkoitukseen!

Tiina said...

Mahtavaa, että otat osaa tuollaiseen! Ja upea on kortti!