Sunday, May 23, 2010

Rosie D's Challenge 71 DT - Easel card

Vielä viikko aikaa osallistua Rosie D's - haasteeseen, jossa tehtävänä Easel-kortti ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan leimasin (ks. kuva tuolta RD-blogista). Tässä oma DT- korttini  kokonaisuudessaan.
Simpukka leimattu värittömällä embossaustyynyllä ja embossattu valkealla, sitten hangattu Distress Ink (faded jeans, stormy sky), reunoja embossattu pronssilla. Kukat on itsetehtyjä, koottu pienistä ja keskikokoisista retrokukista. Alla pronssilla väritetty ja embossattu Grunge paperi. Valkoinen pitsi väritetty promarkerilla siniseksi,valkoinen organzanauha. Basic Grey paperia ja kulmissa kävi Martha Stewartin leikkuri.
Paljon ihania Basic Greyn helmiä.

Kuva /Image: Third Coast Rubber Stamp / Mediums: Distress Inks, clear embossing pad, white and bronze embossing,  Blue Promarker (lace) / Paper and pearls: Basic Grey, Grunge paper / MS punch / Cuttlebug / Spellbinders/ x-cut leaf.
You still have a week to enter the easel card challenge at Rosie D's, welcome;-))m3 comments:

Hilkka said...

Voi mahoton miten kaunista jälkeä taas sinun käsistäsi on syntynyt:) Minä vaan huokailen...ja siirryn sit ompelukoneen ääreen!!!

SannaS said...

Voi miten kaunis!! Todella tyylikäs kortti!!! =)

Maaret said...

Tätä korttia piti taas kerran oikein ajatuksella ja ajan kanssa ihastella. Voi mahdoton, mikä määrä kauniita isotöisiä yksityiskohtia, lopputuloksena tyylikäs ja arvokkaan oloinen kokonaisuus:) Erityisesti pidän embossauksista, runsaista tummista ja vaaleista helmistä, pitsistä ja todella upeista itse tehdyistä kukkasista!