Wednesday, July 07, 2010

Hääparille / Weddings part 3

Hääkortit jatkuvat, perjantaina onkin oma häävuosipäivämme (16 v. )! Still wedding cards, our 16th wedding anniversary is on Friday.
Tässä kukista tehty sormukset, edellisessä kortissa sydän. Paljon kukkia, embossausta ja helmiä, taisi tuo
Pitsihameen seura vaikuttaa kukkien runsauteen. Meillä on siis askarteluleiri menossa, voi sanoa, että olemme lähes saunassa askarrelleet - on niin kuuma ja hiostava ilma. Mutta sai Pitsiskin talviturkin heitettyä viimein - minähän käyn viisi kertaa päivässä uimassa!
Paperit/ Papers: Basic Grey, muistakaa osallistua karkkiarvontaani, johon Kruununjalokivi lahjoitti ihanat bling - koristeet, linkki vasemmassa yläreunassa - vielä ehditte tehdä synttärikortin myös Rosie D's haasteeseen!!!
Värit /Mediums: Promarkers, Distress Ink, 3d Crystal Glaze, clear embossing (Penny Black Swirls stamp).
kukat / flowers: Wild Orchid, helmet/pearls: Joanna Sheen. Cuttlebug, Spellbinders, Martha Stewart butterfly punches (inside). Ehdotelmat sisäkoristeluun. Nämä kortit myyntiin, mekin olemme saaneet hääkutsun elokuulle ja porukan kortti on vasta "ajatusasteella".


We are invited to summer weddings on August - so this goes to Sukkersött Challenge, where they are asking us what we will do on the summer!  (Myyty/Sold)

3 comments:

AN said...

Kaunis hääkortti-tästä pidän vielä enemmän kuin edellisestä--

Loreal Blondi said...

Mitä useamman kortin tekee samoilla materiaaleilla, sitä selkeämmäksi ja helpommaksi suunnittelu käy, eikö? Tämä alkaa olla jo 'helmi' :)
Onnittelut näin etukäteen! Pitkän taipaleen olette yhdessä kulkeneet.

SannaS said...

Waude!!! Upea runsas kokonaisuus!! Kaunis värimaailma!! =)