Wednesday, June 29, 2011

My Country studio / mökkiateljee

Hei, tänään synttäripäivänä toivotan teidät tervetulleeksi kurkkaamaan työhuoneelleni. Hienon nimen, ateljee, antoi naapuri, ja sitä nyt käytetään! (pitkä juttu, ota kuppi kahvia!)
Hello it's my birthday today so I welcome you to my country studio,  I'll show you some pictures, where I do my crafts. Take a cup of coffee, it's a long story! I've translated only the main things, there's google translator on the sidebar, or just ask if there's something, you want to know more!
Työhuone rakennettiin varasto/autotallin perälle, tuonne puupinon paikalle. (1. photo maaliskuu/march 2009)
That's the place where all starts, place is our cottage garage/storage, full of stuff.
 2. photo toukokuu/ may 2009 huone alkaa muotoutua ja ovi ja ikkuna paikallaan, lämpöeristys alkaa. Tässä työpöytäni paikka.


Just two months and my hubby has been busy! There's window and door - and a place for my crafting table.

Kuva samasta paikasta nyt, tavaraa on nyt vaan niin paljon ja sekalaista, kun olen joutunut raahaamaan lähes kaiken askartelutavaran myös kaupungista tänne putkiremontin tieltä.

And here's my messy crafting table today morning! I had to bring my stuff from the city home's due the renovation, the studio is now too full.
Sisustukseen käytettiin kaikkea vanhaa ja kierrätystavaraa, seinillä valkoiseksi maalattua raakalautaa ja lattiapanelia, pöytä (80cm x 170cm) on durat levyä (kierrätysmateriaali) vanhasta keittiöstämme, hyllyt entisestä kaupastani, työtuolin mies osti työpaikaltaan 10e. Pikkuhyllyt ostettu alesta (5e kpl), harmittaa kun en ostanut enempää!

Ylähyllyillä harvemmin tarvittavat ja joulujuttuja, seuraavalla isot paperit, paperiväliköt kirpputorilta (0,20 kpl).
Hyllynaluskorissa yksivärisiä pieniä kartonkeja ja tärkeä innoittava suklaalevy! Alimmalla hyllyllä käytössä olevat pienemmät kuviopaperisetit Ikean puulaatikoissa ja ruskeassa palaset rasioissa kukkia ym, Betty  Boop koteloissa Tim Holtzit ja bradsit. Tekstileimasimia ja valmiiksi stanssattuja papereita cd-palaset boxeissa (poistoja ed. työpaikasta). Soittimen vieressä siveltimiä ja lastoja. Pöydällä leimasin musteet, telat, liimat, teipit, AquaMarkerit ja kyniä.
Tulostin ja kannettava kuvassa päällekkäin.Sinivalkoharmaaraidalliset vanhat Finlaysonin verhot Ikean telineessä, ei näy, ikkunassa myös pimentävä rullaverho ja näkymä puutarhaan ja koko piha-alueelle ja myös järvelle.(kuva puutarhasta ateljeen ikkunaan / picture from garden to the studio's window).

Leimasimia on pöydän alla pikkurullakossa ja pöydällä kansiossa, ja sitten tuossa "kenkätelineessä".
( kuvat täällä / posting about my clip it up rack).

Linkki nauhojeni säilytykseen / Link to how I keep my ribbons

Main idea to decorate was to use old or recycled materials. The room's size is about 12 m2, these also a spare bed for daydreams or guests. And now the other side of the door, a space for sewing and other crafting. Our old wall cabinet got a new place, there's a lot of stuff!?
Kuva oven toiselta puolelta, täällä nurkassa kaupunkiasunnosta purettu kodinhoitohuoneen kaappi kätkee sisäänsä paljon tavaraa!? Alla työtasona vanha pirttipöytä, jossa Cuttlebug, Dreamkutz ja Bind'it all, kivilaatta jonka päällä embossaan ja kuumaliimaan. Korissa taiteilijatarvikkeet. Laatikollinen pikkupöytä kirppikseltä toimii apupöytänä, siinä ompelukone ja Promarkerit, palli ( iskun alesta 3e) ja siniseksi krakleerattu koululaistuoli kyläkoulun huutokaupasta pulpetin kera 2e! (pulpetti on toisessa aitassa). Tilaa huoneessa on n. 12 m2 ja siellä on myös 120 cm vuode päiväunia tai vieraita varten! Nurkassa on myös hylly täynnä kirjoja ja levyjä.
Kaikki pöytien ja sängyn aluset on täynnä tavaraa, tapettikirjoja ja kankaita, askartelulehtiä ja valmiit korttinikin on koreissa sängyn alla.
Parasta ateljeessa on oma rauha ja askareet voi jättää levälleen odottamaan. Nyt tilapäisesti tavaraa on liian paljon!
Seinällä on kirppikseltä ostetut ja valkoiseksi maalatut telineet, toisessa pikkupeili ja koukuissa ompeluksia ja muita töitä. Ilmoitustaulussa saatu kädet taideteos (hands: Ayala Art) ja kauniita kortteja ystäviltä ja paperinukkeni. Serviettitekniikalla tehty kirjelaatikko:
Wooden wall racks are from flea market, I've painted them white. It is my treasure wall, with beautiful cards from my friends. This letter box is metal, I've decorated it with rose serviettes and white paint.

And if you aren't too tired for this; I have a surprise for you! I've made two memos to draw for those who leave me a comment and guess what is inside in the wall cabinet!!??? Don't have to be my follower, but remember then watch this blog on the 20th July when I'll announce the winners.

Jos olet jaksanut tänne asti, täällä onkin yllätys! Olen tehnyt kaksi muistikirjaa ja arvon ne niiden kommentin jättäneiden kesken, ketkä arvaavat mitä tuolla isossa kaapissa mahtaa olla sisällä!!??
Kaappi on auki ja voittajat näkyy sivulla 20. heinäkuuta. Ja nyt kakun kimppuun;-))m

Kiitos vierailustasi - Thanks for your visit!

24 comments:

Maisku said...

Paljon onneeeeeaaaa vaan, paljon onneeeeaaaa vaan, paaaaaaaaaaaaljoooooooon onneeeeeeeeeeeeea Mervi!!! :) *lauleskelee* Tottahan näitä askarteluhuonepostauksia jaksaa lukea! :)
Veikkaukseni on että siulla on siinä kaapissa kukkia ja muita koristeita, tai sitten siinä on jotain sellaista mikä ei liity askarteluun millään tavalla.

-maiju- said...

Paljon onnea Mervi!
Arvaan, että kaapissa on kaikki mahdolliset leikkurit sun muut reikätyökalut ja vermeet! Ehkä myös kirjekuoria, läpinäkyviä kortinsäilytyspusseja.

Merkkari said...

Ihanaa syntymäpäivää, toivottavasti saat mansikkakakkua! Minun veikkaukseni on, että sieltä löytyy kuvioleikkureita, stansseja ja kankaita :)

Tellihani said...

Aurinkoista synttäripäivää.

Mää luulen et kaapissa on kankaita. Tai sitten siellä on jotain ihan muuta, hmm.. vaikkapa vuodevaatteet päiväunipetiin.

AN said...

Paljon onnea ihanalle Merville
1Kylläpä sinulla on pakjon kaikkeaja ihana -tilava tila tehdä ja työskennellä

arvaan että siellä on kankaita--eihän tuossa kyllä leikkureitakaan näkynyt---jännää--kuinka jaksaa odottaa että avaat sen oven--;))

Unknown said...

Oikein mukavaa ja onnellista syntymäpäivää sinulle Mervi!!! On sulla niin ihanat askrtelutilat molemissa kodeissa!! Hmmm...Mitäköhän kaapista löytää? Kukkia,koristeita,papereita,leimaisimia ja muuta mukavaa!!!

Rva Kepponen said...

Ihanaa syntymäpäivää!

Upea ateljee sinulla. Pakko myöntää, että olen himpun kateellinen. Saiskohan leikkimökkejä lämmitettynä, sellainen mahtuisi meidän pihalle :)

Mä veikkaan, että kaapissa on kuvioleikkureita. Ja valmiita kortteja.

Riina said...

Lämpimät synttärionnittelut Mervi!

Kiitos kiertokäynnistä upeassa askartelutilassasi. On aina kiinnostavaa nähdä toisten askartelutiloihin. Ehkä siitä jokin idea tarttuu mukaanki :)

jasu said...

Isot onnittelut. Aivan ihana huone. Löytyisiköhän kaapista leikkureita.

Sanna Saksija said...

Hyvää syntymäpäivää ja onnea ihanasta ateljeesta! Veikkaan papereita.

hazel said...

Happy Birthday Mervi - I am so jealous of your work space.
xxx Hazel.

Pitsihame said...

Onnea Mervi!!!
Tottamooses kahlasin läpi postauksesi ja monta kohtaa uudestaankin:)
Kovasti on alteljeehen tullut uudistusta sitten näkemäni. Kivalta näyttää ja kätsältä:)

Tuossa isossa kaapissa on valmiita kortteja ja lisäksi korttipohjia ja aihioita korttipohjiin.
Hurjan kivaa kesää sulle tuonne ateljeen ympäristöön ja itse ateljeehen!

Catherine said...

Oh Mervi thank you for sharing ! You are so so lucky to have your own little crafting place ! Hugs x

My Creative House said...

Marvi happy birthday to you too, your country studio looks wonderful a great place to be creativ.
Anni

Hilkka said...

Voi Merviii, paljon, paljon Onneee!!!! Ja mitä siihen isoon kaappiin tulee...hmmm...hmmm. oliskohan siellä ne valmiit betonityöt tai sitten siellä on pino kankaita kiertoon menossa??!!!
No ni, nyt tiedän kuka tulee järkkäämään mun työhuoneeni noin hienoon ateljee-uskoon kans:))) Olet kyllä uskomaton nainen joten aurinkoa päiviisi ja nauti kakusta kans:))

SannaS said...

ONNEA!!!! =)
näitä postauksia lukee aina ilolla, on kiva päästä kurkkimaan muiden työhuoneisiin.... =)
mutta mutta sitten arvoitukseen, veikkaisin että kaapista voisi löytyä ainakin stanssit, sitten uskoisin sieltä löytyvän myös sellofaanipusseja ja kirjekuoria...lisää leimasimia ja kuviopapereita...???? ;)

Unknown said...

Hyvää syntymäpäivää!

Kaapissa on tietennii lisää askartelutavaroita :)

Mummo said...

Onnea päivänsankarille!
Luulen että olet piilottanut kaappeihin kankaita ja muita ompelemiseen liittyviä materiaaleja ja tarvikkeita.

Heli R said...

Onnea! Upea työskentelypaikka sinulla. Kaapissasi on tietenkin paperilehtiöt, stanssit sekä kuvioleikkurit.

Maria said...

Happy birthday Mervi! I hope you've had a lovely day! Your craft room is so very organised & tidy! Maria x

SusanLotus said...

Cozy place and so well organized!
I wish you a crafty and joyful summer!

Tuulimarja said...

Hurrrjasti onnea myös minulta.
Upeat säilytystilat ja kerrassaan mahtava järjestys.
Kaapissa on tietenkin lisää kortteilukamaa: korttipohjia, kirjekuoria, korttipusseja, servettejä, stansseja, leikkureita, paljon kukkia, lehtiä ja muuta pikkusälää kivoissa rasioissa. Siellä on myös ompelutarvikkeita mm. hurja määrä lankarullia ja lisää kankaita. Oliskohan jokunen mallilehtikin ja pari suklaalevyä noin niinkuin vermuuden vuoksi :D

Armiida said...

Onnea, onnea! kaapista voi toki löytyä mitä vain, arvaan että isoja kartonkeja, leikkureita, kankaita ja muuta askartelu tavaraa. Ja voi sinne mahtua vaikka tarpeita kahvittelu hetkiinkin.
Kyllä on hienot askartelutilat, minun on tyytyminen keittiön pöytään ja kaapissa oleviin ja ympäri kämppää sijoitettuhin tarvikkeisiin.

Loreal Blondi said...

Kaapissa on tietysti kukkia kasapäin, leimasimia pilvin pimein,käsintehtyjä papereita, valmiiksi väritettyjä ja värittämistä odottavia leimakuvia, stanssattuja pohjia (niitä ihania perhosten kera!), nauhoja keloilla ja rullilla, samoin naruja ja nyörejä....siis kaikki se mitä ei näkynyt kuvissa!
Inspiroivia hetkiä uudessa Ateljeessasi!
t. kaimasi