Saturday, June 08, 2013

Sammakot ja sisilisko betonilla

Hei! Ei korttia tänään!  Hellepäivän kuvasatoa, seurailin sisiliskon touhuja betonisen lehden päällä. Välillä sisilisko meni kivisen sammakon suuhun piiloon.
 Hi , some photos I took in the garden on a hot day. I was following a lizard walking on my concrete leave. Sometimes it hided on the stone frog's mouth.

 I have made these concrete leaves five years ago and they are like new. They stay their places all year round, under the snow too.
 Nämä betonilehdet ovat ensimmäisiä isoja, jotka tein jo viisi vuotta sitten. Ne (toinen alla) ovat paikoillaan vanhojen kantojen päällä rantapolun varrella kesät, talvet. Näissä ei ole edes mitään rautalankoja sisällä. Kivet olen kerännyt matkoilta, sileitä, soikeita, pyöreitä - ja tuo yksi on kuin etana.
 Tässä näyte hortonomitaidoista, pitäisi varmaan jotain tehdä tälle betoniruukulle. Nokkonen ja maksaruoho kasvaa, unohtunut raukka puunjuurelle. Toinen sisilisko laituripenkillä. Ja suopursu kukkii ja tuoksuu...
Oh my... one forgotten concrete pot growing nettles, somebody, please!
Last picture from our cottage beach - gorgeous fragrance, it's the marsh tea (had to google translate the name).
Hauskaa viikonloppua! Tämä on ajastettu, olen juuri menossa "yökouluun" mukavien askartelijoiden kanssa viikonloppua viettämään.
Happy weekend! I'm sure having one - this is scheduled! I'm having a crafting weekend,  " a night school" with friends.

5 comments:

Maarit at Violets Corner said...

Hauskaa viikonloppua Mervi! Kauniit betonilehdet ja rohkea sisilisko :)

Maarit

brenda said...

Great photos Mervi, we don't often see lizards here but we have plenty of frogs.

Have a good weekend.

B x

enkulin käsityöt said...

Upeita betonitöitä olet tehnyt. Ihanaa viikonloppua Sinulle

Catherine said...

Thank you so much for sharing Mervi ! I love your leaf and frogs, it's beautiful ! Hugs, blessings and love from Catherine

Tirpuunen said...

Piti näyttää kuvat pojallenikin, joka tykkää sisiliskoista yli kaiken, on monena kesänä niiden touhuja seuraillut intensiivisesti. Ihastui kovasti noihin sun sammakoihin, kehui, että ovat täydellisiä piilo- ja vilvoittelupaikkoja sisiliskoille hellepäivinä. =)