Tuesday, September 06, 2016

Korttitalkoot 2016

Hi, first few words in English, this posting have lots of pictures and text in Finnish!
We had the 6th Crafting Camp from Friday to Sunday in Western Finland, in a beautiful place.
Over 30 crafters, craft shop and lots of challenges and prizes. Here's some what I made!
layout 6x6  "haaste käytä Korttitalkoot leike ja kuva"

Hei, viikonloppu vierähti jo 6:nnen kerran Korttitalkoiden merkeissä. Viisi vuotta Eurajoen merimaisemissa, nyt siirryimme Seinäjoelle, Marjon ja Inan järjestämään tapahtumaan Ahonniemen leirikeskukseen, Kalajärven rannalle. Meitä alkuperäisiä ja monta kertaa olleita oli suurin osa, mutta kiva kun uusia kasvojakin oli mahtunut paikalle. Leirin kauppaa piti ihana Heidin Korttipaja
josta aina vaan löytyi uusia tarpeellisia juttuja...
Early morning. Aikainen aamu sarastaa, työt alkavat.
Matkaseurana oli jälleen Carola ja saman pöydän jaoimme Katjuskan ja Tainan, Heidin ja Mimmin kanssa (viimeisten kanssa myös kämpän). Aloitimme perjantaina jo iltapäivällä ja haastetahti oli tiivis. Pari haastetta jäi kotiin tehtäväksi ja yöhaasteet jäi minulta tekemättä, kun piti mennä nukkumaankin pitkän reissun jälkeen. Mutta parisenkymmentä tekelettä tuli tehtyä, joista tässä näytän samoja, jotka on jo olleet Instagramissa ja Facebookissa näytillä. Loppuja tulee sitten myöhemmin!
Busy crafters, shop and my table mates. Ahkeraa väkeä, Heidin Korttipaja ja Mimmi, pöytäseuraa.


Ensimmäinen haaste oli Korttipajan, "käytä kakkupaperia" väreinä olivat musta, keltainen ja pinkki.
Tarkoituksena olikin tehdä muutama mieskortti, joten tähän sopi hyvin Pion design kuvat ja sattumalta matkaan oli tullut nuo rallipaperit!
Challenge: Use doily  
Challenge: "Use tape" Stamps Woodware, Distress Inks, clear embossing
Kortti Teippitarhan haasteeseen, ensimmäinen viritys päätyi roskiin. Leimat Woodware'n,
Distressin musteet, teippi kiertää reunoilla.
Challenge: Use given materials, Tim's fabric, diecut, buttons, twine, special paper, brown...
Paperinnauhan haasteen tarvepaketin oli koonnut Krista, ruskeaa, mukana oli kahvinmurujakin, mutta ne jätin käyttämättä. Tässä kangasta, sen päällä Wow kohokuvioitu leike, narut pistin rullalle ja napit päälle. Alla ohut paperi jonka kohokuvioin Tattered Lace pitkällä, kapealla kansiolla, toimi tosi hyvin! Teksti Heidin Korttipajasta, kortti sopinee vaikka 40- vuotisonnitteluun.
Two Challenges...three cards with new dog stamps
Ostin uudet Timpan koiraleimat, aivan ihanat! Sininen kortti oli haasteeseen, käytä "räiskeitä" eli puukuvioita, embossin ne mustaksi. Kuvat olen värittänyt Zig Clean Color RB tusseilla.
Sydänkuvio-pohjainen kortti Heidin Korttipajan haasteeseen "käytä mustetta suoraan kohokuviokansioon", saimme samalla kokeilla Gemini- konetta. Tämä taisi olla yksi suosituimmista haasteista, itse ainakin pidin ja hankin myös sopivia Mama Elephantin musteita.
Paperit ovat Lawn Fawn, kuin tähtistanssitkin, jotka piti myös hankkia! Alimpaan korttiin käytin pienen jämäpalan alareunaan.
Nyt kun pääsisi kokeilemaan kaikkea uutta mitä tuli hankittua ja uusia ideoita! Antoisa, mutta todella väsyttävä viikonloppu... vieläkö jaksaa ensi vuonna?

6 comments:

Taru Jehkonen said...

Ihana postaus. Jaksaa jaksaa..... ottaa sitten vaan rennommin sen tekemisene, jos siltä tuntuu... Ihana oli nähdä pitkästä aikaa :D

Tiina K-P said...

Kyllä jaksaa! Onpa mitä odottaa, oli kyllä aivan ihana viikonloppu!

brenda said...

Looks like you had a great time Mervi and some lovely creations, as you might guess the one with the Butterfly if my favourite.

B x

Pia S said...

It looks so cozy and fun to be gathered a group to craft. You made some really awesome cards. I'm very much impressed by how well the doilies work for masculine designs, I would never have thought of that.

Fabiola said...

Super joli Mervi, biz

Linby said...

This looks like the perfect place to craft I am so envious. Love your makes especially the man cards!