Monday, December 18, 2017

Joulukellot soi

Hei, se on kuulkaas viikon päästä Joulupäivä! Mutta ei mitään hätää vielä on pari viikkoa aikaa osallistua Penny Black and more joulukuun "simppeliin" haasteeseen.
Ehdinpäs kastamaan tämänkin leimasin musteeseen vielä tänä jouluna! Tein samalla pari korttia, jotka lähtivätkin ulkomaille. Tällainen kortti on helppo postittaa, kun ei ole ylimääräisiä härpäkkeitä.
Käytin "mistiä" leimasinapuna ja levittelin Distress Ink musteita siveltimellä suoraan leimasimeen ja
kevyt vesisuihke ja painallus paperiin ja taas uusi värikerros. Leimasin pysyy koko ajan paikallaan "mistissä", samoin paperi. Kun kerroksia on tarpeeksi, vielä vähän tarkennusta siveltimellä paperiin ja kuivatus. Kuivan kuvan päälle leimasin värittömällä musteella ja embossasin värittömällä jauheella, puhallus ja tadaa, hieno kimaltava pinta. Vielä teksti alakulmaan ja sisälle!

Hi, reminding you about Penny Black and more December Challenge "cas". I made two cards with my new stamp (using Penny Black 40-576 bell & berries). I used the "Misti" and Distress Inks, several layers of colours, water spray. After the image dried, I embossed it with clear ink and clear embossing powder. The sentiment is from stamp set 40-345 red star.
Challenges:
A Gem of a Challenge 
Crafty Calendar  
Penny Black Saturday Challenge
Scrap and Craft Inspiration 

Thank you / Kiitos;-))m
Post a Comment