Monday, December 20, 2021

Joulutunnelmia ja vuosi-inventaariota

Hi, this posting is only in Finnish, just my thoughts and Christmas sales...

Hei, ei enää montaa yötä jouluun! Joulumökki on nyt siivottu, muuten kaikki "perinteiset" on kokolailla tekemättä! Ja ne mitä leivoin, epäonnistui. Onneksi kaupasta saa sen verran mitä meidän pikku perhe syö.
Mies paistaa kinkun... ja syö sen, pitäähän sitä nyt vähän maistaa muidenkin. Minä haluan maistella kasvislaatikot, ne äitien tekemät siis. Ja tytölle kalaa. Ruokarajoituksia riittää, joten kaikille melkein pitää tehdä/ olla omat ruoat! On se joulu silti, se on meidän joulu.

Joulupukki/ Santa @korinjoulu

Joulumyyjäisiä en juuri ehtinyt kiertämään ja eipä niitä muutenkaan ollut, loka - joulukuussa olin 3 paikassa ja kotona oli myyntipöytä esillä, eipä montaa vierasta käynyt. Joten voin sanoa, että pitkällä miinuksella mennään taas tämäkin vuosi, mutta harrastushan tämä onkin.
Suurkiitos kaikille, jotka ovat tukeneet käsityötä ja ostaneet kortteja <3.
Kun korona alkoi, ajateltiin, että nythän ihmiset muistaa korteilla ystäviään, mutta... vielä vähemmän.
Kiitos myös postille, joka kaikin tavoin on tappanut kirjeiden ja korttien lähettämisen.

Vielä jäi joulukortteja n. 150 kpl, mutta siinä on sitten kesämyyntiin ja seuraavan vuoden lahjoituksiin valmiiksi.
Koko vuonna kortteja tuli tehtyä n. 800 kpl, joista noin 100 on mennyt erilaisiin hyväntekeväisyyslahjoituksiin. Viimeiset Siskot ja Simot- joulukeräykseen yksinäisille vanhuksille; veteraanikeräykseen ja hoitolaitoksiin itsenäisyyspäivänä.
Facebookissa olevan "Ihanat Ilahduttajat" - ryhmän kautta olen osallistunut useampiin keräyksiin, viimeksi Hämeenlinnan Pysäkki- toiminnan piirissä oleville henkilöille.
Paikallisesti olen tukenut Päijät-Hämeen Eläinsuojelu ry:n Kissataloa, kissa- ym. eläinkorteilla.
Ilmainen korttipaja oli viimeksi Villähteen Korin Joulu - tapahtumassa.

Christmas Card Workshop for Kids / Lasten joulukorttipaja

Inventaario jatkuu juhlapyhien jälkeen, pitää siivota ja tyhjentää turhaa tavaraa ja laittaa kirppikselle materiaalia, jota en käytä. Paljon olen luvannutkin jo eteenpäin, esim kaikki tapettikirjat nukkekotiyhdistykselle...kunhan ehdin kaivaa ne pöydän takaa!
Tytär innostui korujen teosta ja vei mukanaan lähes kaikki korumateriaalit, minä en koskaan ehtinyt aloittamaan! Hän japanin harrastus ( cosplay , cute fashion) tulee esiin näistä kawaii- koruista:

Fairy Kei (Kawaii) Jewelleries @minaaannnn

Muutama tilaustyö odottaa tammikuussa ja uusia haasteita myös tiedossa. Malleja teen edelleen kahteen korttihaasteblogiin, joten kortteja tulee vähintään kolme kuukaudessa. Kommentointi ja postaukset vievät yllävän paljon aikaa, ja kaikki taustatyö mitä tehdään blogien takana - aivan ilmaiseksi!

rasiakortteja, suklaakortteja

Kiitos ja anteeksi tämä vuodatus, jos joku yleensä lukee!
Keskiviikoksi ajastan varsinaisen joulutervehdyksen, sitten blogi hiljenee aina tammikuun puolelle. Mutta heti lauantaina 1.1. alkaa uusi Allsorts haaste!

mug card with Christmas coffee/ mukikortti kahvilla

My Christmas greetings post with Flower Cards is coming on Wed 22nd December, welcome back;-))m

7 comments:

Pöydän kulmalla näpertelijä said...

No olipa melkoinen tilitys, en ihan kyllä ymmärrä mitä tuokin tarkoitti, että Posti on tappanut korttien lähettämisen, kun viime jouluna lähetettiin 20% enemmän kortteja kuin edellisenä jouluna ja veteraanien muistaminen kortilla on Postin oma, jo seitsemättä vuotta peräkkäin järjestetty kampanja. DT-työ on vapaaehtoista ja jos työmäärä on liikaa, niin kaipa pestistä voi luopua.

Toivottavasti ensi vuonna saat enemmän iloa harrastuksestasi. Kauniit korttisi ilahduttavat blogisi vierailijoita ja vielä enemmän niiden vastaanottajia. Ihana, että sinulla on ollut mahdollisuus panostaa hyväntekeväisyyteen.

Rauhallista joulua ja parempaa uutta vuotta!


Mervi said...

Kiitos, palaute oli hyvä ja olet oikeassa. Mulla taitaa olla vaan niin stressi ja väsymys päällä. Teksti muuttui kirjoittaessa ihan toiseksi mikä oli tarkoitus. Yleensä olen aika positiivinen, ehkä ei enää lasketa edes sarkasmiksikaan. Ja tosiasiassa tämä on ollut todella rankka vuosi kaikkine menetyksineen. Mutta toivotaan, että pysytään terveinä ja uusi vuosi ja pieni lepo ja loma tuovat uutta potkua harrastukseen. Kiitos ja hyvää joulua ❤️

Pat said...

Sorry that your card sales were not as good as you had hoped Mervi, but hopefully next year will be better. You certainly make a lot of cards and all beautiful. x

Mervi said...

Thank you Pat. Merry Christmas.

Alice (scrAPpamondo) said...

Wonderful!!! I'm sure that your wonderful handmade cards and little gifts has been very appreciated even if you didn't sale too much of them. Sorry for this.
I wish you Merry Christmas!
Hugs

tainvadeboncoeur said...

Columbia Titanium Art Print - TITanium Art
ColorPrint · titanium exhaust wrap ColorPrint · Customize Your Poster titanium bike frame · Use titanium 4000 our special titanium easy flux 125 amp welder themes for 2016 ford fusion energi titanium our wallpapers. ColorPrint

Unknown said...

ji543 gymsharkleggings,gymsharkaustria,gymsharksaleschweiz,gymsharksaleuae,gymsharkskroutz,gymsharksaleportugal,kedssneakersuk,kedssneakersaustralia,kedsfemme lm216