Saturday, November 07, 2009

Messuterveiset

Terveiset Kädentaito-messuilta, olimme siellä perjantaina ystäväni Merjan kanssa ja teimme ensitreffit Pitsihameen Arjan kanssa (kuva). Oli hauskaa nähdä livenä, kun olemme paljon kirjoitelleet ja vaihdelleet atc kortteja. Ja tunnistimme kyllä toisemme heti! Meidän piti mennä joulupukin kainaloon yhteiskuvaan, mutta miten me taas käveltiin ohi ja unohdettiin. Joten täällä kuva Arjasta ja minun kuvani löytyy hänen blogistaan. Kiva oli jutella askartelujutuista, askartelematon Merja vaan välillä pyöritti päätään meidän termeille! Juttua varmaan olisi riittänyt pidempäänkin, mutta junamatka kotiin jo odotti. Muutama tuttu tuli bongattua ja tietysti Taava ja Jehko, jotka tekivät hienoja kortteja loosissaan.
Tässä ostoksiani, näitä AAmerikan leimoja, joitain jo ehdin kokeilla, lumihiutaleleimasin ja tyyny Ökömököstä, paperit jo ehdin pakata kansioon. Kiitos Ninnulle lipuista ja Arjalle vielä seurasta ja ylläripussista;-))m

2 comments:

Maaret said...

....taas olet tehnyt aivan hurmaavia ostoksia, joten kyllä se ostoslakko kannattaa pitää :)
Tossa jo aikaisemmin löysin ihanan kuvasi Pitsihameen blogista ja olin oikein otettu:) Kiva oli saada blogillesi "kasvot"

Pitsihame said...

Niin kun sinulla on se ostolakko, mutta ei sääntöä ilman poikkeusta;D
Nyt aloitetaan kunnolla "kierrättämään"!

Mukavaa sunnuntaita!