Friday, November 27, 2009

Ostoksia ja ongelmia

Postineiti toi tänään ovelle ison kasan tavaraa, Glitterpotista uusi Penny Black Viva Diva leimasin ja paljon kaikkea muuta kivaa (pistin jo piiloon). Papruksesta tuli nuo stanssit jälkitoimituksena.
Minä olen ihmetellyt kun Cuttlebugin B levyt käpristyvät niin nopeasti ja tilasin nyt uuden A-levyn, joka on tuollainen tasainen molemmin puolin. Tuo vihreä tuli koneen mukana (Paperella) ja siinä on tuommoinen mehiläiskenno toisella puolella - liekö se sitten moiseen ongelmaan ollut syy, testaillaan...

10 comments:

Kirsi said...

Heips Mervi mikä leikkuri sulla on
ymmärränkö oikein että cuttlebug? Itselläni on meinaan sama ongelma noiden levyjen kanssa ja mulla on gigshot. Ostin koneen tänä syksynä ja nyt jo on kippurat levy. Noh eipä se kamalasti tahtia haittaa kone on lähes joka pv. käytössä mutta ostin nyt viimeviikolla uudet levyt!
Lopuksi haluan vielä todeta että oletpa tehnyt taas viimepäivinä ihastuttavia kortteja ihastelen niitä näin klimpissä kun en ole muutamaan päivää käynyt moikkaamassa:)

AN said...

Sama juttu minulla- levyt kipristyy-luulempa että kaikilla-

Taava said...

Levyt käpristyy kaikilla, mutta mä olen ratkaissut ongelman niin, että kääntelen levyjä puolin ja toisin, siis kun alkaa taipua liikaa toiseen suuntaan, käännetään ympäri ja taas suoristuu. Muutenkin leikkaan vain toista levyä vasten ja toisen pidän kirkkaana. Minulla siis Bigshot.

Kirsi said...

Anteeksi kamalastiPienoinen painovirhe tuossa ekassa tekstissäni mulla ei siis ole Gigshottia vaan Bigshot leikkuri Anteeksi

Mervi said...

Kiitos kaverit! Ja Kiti, kyllä mä ymmärsin ihan hyvin, mitä sä tarkoitit ( siis mulla on Cuttlebug);-))m

Maaret said...

Mervi. Miksi tilasit uuden A-levyn? Kippuraa B-levyä voit käyttää niin kauan kunnes se yksinkertaisesti hajoaa. Taava tossa yllä jo mainitsi, että vaihtele leikkaavana pitämääsi B-levyä jatkuvasti puolelta toiselle ja nurinniskoin, niin aina suoristuu mittoihinsa. Toista B-levyä ei kannata leikkaavana pitää, että voi yhdellä siistillä B:llä sitten kohokuvioinnissa hyödyntää, eikä jää kohokuvioitavaan kartonkiin "naarmujälkiä". Toivottavasti ymmärsit mitä ajoin takaa :):):):)

Maaret said...

Mervi. Anteeksi tyhmyyteni, mutta mihin tota "mehiläiskennoa" käytetään, en ole moisesta aikaisemmin kuullutkaan ?

Maaret said...

Oho, onpa kumma juttu, ihmetellään yhdessä :)

Susa said...

Mulla on kans tuollainen kennollinen se A-levy... Taitaa katsos olla noissa "uudemmissa" cuttiksissa samaa sävyä tuo levy ku kone itte ;) Mä ostin cuttikseni vuoden alussa Heinikasta.

Susa said...

Oli kovastikin mutkalla, mutta en ees tajunnu, että siitä mitään haittaa olis enne ku rupesin kohokuvionnin kanssa tuskasteleen ku jälki o huonoo!! Mutta luin joskus kierrellessäni täällä blogimaailmassa, että niitä kannattaa käyttää toisinkin päin... sen jälkeen oon käyttänyt toisin päin niin on jo lähes suora :) Ja kohokuviointikin onnistuu paremmin!