Tuesday, September 24, 2019

Aamusumussa ja syksyntouhuja.. (kilpailun voittajat)

Hei, harvoin, jos koskaan istun veneessä aamu 8:lta. Mutta maisema oli niin kuvauksellinen, mystinen sumu ja auringonnousu. Tästä voi hyvin aloittaa uuden inspiroivan päivän.
Eilinen päivä meni tehokkaasti ihan pihalla. Sain vihdoin nyhdettyä viimeisetkin putkikasvit pois jätesäkkiin, näiden siemenet ehti kyllä jo kypsyä. Mutta onneksi suurimman homman tein jo ajoissa.
Samalla reissulla kuljetin tienvarresta haketta ja hevosenpeetä kasveille.
Sitten imuroin ja pyyhin auton!
 Iltapuhteella kiskoin vielä hirveät daaliat pois, tänä vuonna ne kasvoivat vaan vartta ja olivat pääsosin rumistuksia. No kukat oli ihan nättejä.
Samalla tuli sitten tyhjennettyä muutama muukin kukkalaatikko ja pestyä ne, kun sadevesisaavissa oli vielä vettä. Kohta sekin on kaadettava ettei jäädy.
Saunaa lämmittäessä pyöräytin vielä lihapiirakat ja keitin luumuhillot. Laiska töitään luettelee !
No joo, työhuoneellakin kävin, aukaisin oven ja laitoin kiinni! Tänään pakkaan osan kamoista ja vien kaupunkiin mennessäni.
Blogikilpailuun ei paljon osallistujia löytynyt, joten se jäänee viimeiseksi.
Voittajat ovat Maila, Pöydänkulmalla näpertelijä ja alwayssomewhereelse.
Kaikille on viesti lähetetty. Suuri kiitos osallistujille;-))m
2 comments:

Pöydän kulmalla näpertelijä said...

Ihania kuvia! Oletpa ollut ahkera, minusta tuntuu että syksyn myötä sitä vain käpertyy sohvalle entistä useammin. Kiitos onnettarelle ja onnittelut muillekin voittajille!

Hilkka said...

Kiitos sumukuvista, jotenkin meni ohi tuo blogikilpailukin....ikä alkaa vissiin rasittaa blogien seuraamisessakin. Itse kun vain blogiin laitan aikaan saamisiani,kommentoijille yritän vastailla ja muutamille joita seuraan kuten sinä Mervi, olet näitä ensimmäisiä tuttujani!!
Täytyis saada aikaseksi että Lahdessa kävisin ja Vanhassa Justiinassa kurkkimassa:-))