Wednesday, September 11, 2019

Blogimiittia, synttäreitä ja arvontaa!

Hi, heavy posting in Finnish, about my eleven years as blogger. Photos are from last weekends blogger meeting with local influencers.

Hei! Hupsista huomasin, että taas yksi blogivuosikin napsahti lisää, 11 vuotta! Jo vuodesta 2008!

Korttiblogit ovat aika lailla hiljentyneet, harmi.
Tämä viimeksi tullut tietosuojalaki ja sen tuomat päivitykset pelottivat aika lailla ja moni jopa lopetti kokonaan. Osa siirtyi Instagramiin tai Facebookiin. Minä palloilen vielä näissä kaikissa. Ja anteeksi, kun juuri nyt en ehdi paljon vierailla kommentoimassa muihin kuin haasteisiin osallistujille.
http://fi.mschic.com/
Silloin about 12 vuotta sitten, vuoden verran pähkäilin, että kirjoitanko kosmetiikasta, koska olin ollut alalla 30 vuotta. No se riitti ja tuoksuallergia.
http://www.bellaartista.fi/helea/
Toisaalta samalla opiskelin sisustussuunnittelua, ja kotona kuulee pelkkää rakennesuunnittelua, ja rakentamista - ja koko ajan tuunattiin jotain. Olisin voinut aloittaa sen alan blogin.
https://www.viadeco.fi/
 Hmm, mutta kun lähes liikuntakyvyttömänä ollessani, löysin netistä korttiblogeja (etenkin Maijun), opettelin leimailemaan ja tuo kortteilu vei kädet ja sydämen (RAHAT).
Tuo blogin nimen keksiminen oli yllättäen vaikeaa, mutta kun se valkeni sukunimestä, mikä muukaan se voi olla!
Voi niitä huikeita alkuaikoja, jopa pari postausta päivässä, nykyään hyvä, jos ehtii kahdesti viikossa tänne koneelle! Mutta päivittäin yritän jotain postailla tuonne IG tai Facebook tileille.
Joko seuraat Leikkaan kortit - sivua?

Kortteja syntyy, kyllä tasaiseen tahtiin, mutta tuo ihana Posti on tehnyt meille kortteilijoille ja korttien lähettäjille asian niin vaikeaksi ja kalliiksi, että moni on lopettanut tekemisen ja lähettelyn kokonaan. Mutta kiitos, omille vakiasiakkaille, kun saan edelleen tehdä ja ilostuttaa teitä ja tuttavianne käsintehdyillä korteilla. Ja teille, jotka täällä blogissa vielä käytte.
https://www.paijatblogit.fi/p/etusivu.html
Jotkut varmaan ovat huomanneet, että olen myös Päijät-blogit yhteisössä ja nythän kohdallani ympyrä sulkeutuu: voin kirjoittaa myös noista aiemmin mietityistä aiheista! Yhdessä haluamme nostaa Lahtea ja sen ympäristökuntia luomalla positiivista mielikuvaa ja tuomalla esiin ainutlaatuisia asioita alueeltamme.

Viime lauantaina tapasin ensimmäisen kerran tätä mahtavaa naisenergia -porukkaa. Vietimme pari tuntisen Eana Center - tiloissa, kiersimme ryhmissä tutustuen paikallisiin yrittäjiin ja #lahtilove - tapahtumaan.
Kosmetologioppilaan tehdessä minikäsihoitoa katselin ympärilleni ja tajusin, että tilahan on sama, jossa olin v. 84 kesätyössä pankkineitinä!

Via Decor pisteellä saimme kokeilla erilaisten kattausten ja asetelmien tekoa. Kätevää, kun juhliin voi vuokrata vaikka mitä, eikä tarvitse sulloa kaikkea omiin kaappeihinsa.

HELEÄ by Bella Artista on kauneushoitola ja ekoputiikki Karjalankadulla. Mira-Elise ohjasi meille näytteen kehittämästään Method Mirar kasvojumpasta ja kertoi Pohjanmaalla valmistetusta Fiini -sarjasta. Siitä kokeilussa minulla on rauhoittava Mandariinivoide.

Opettelimme myös paperisen origami-kurjen tekoa, onnistuihan se lopulta, kun
Sanni opasti. Hän tekee kierrätyspaperista korvakoruja, lakkaa ne kestäväksi ja on tehnyt myös tuollaisen leijuvan teekupin paperista! Siitä mallia paperiaskartelijat!
www.origamikurki.fi
 Päivän päätteeksi saimme nauttia Sisustuskahvila Wanha Justiinan herkuista, siellähän on korttejani myynnissä (Karjalankatu 3) ja muuten uusi verkkokauppa on avattu. Sieltä saat ihanat Greengate- astiat ja vaikka mitä herkkuja ja vintagea.
Sisustuskahvila Wanha Justiina
* No niin, nyt kun päästin herkkuihin, ja jos jaksoit lukea tänne asti - on synttärikisan aika!
Osallistua voit kommentoimalla alle, montako linkkiä postaus sisälsi (yhtämonta kuin blogivuosia!) ?
Lisäksi voit kirjoittaa, mikä kiinnosti eniten ja montaako linkkiä klikkasit? Aiotko vierailla ko. yrityksissä ihan paikanpäällä? Lähetätkö käsintehtyjä kortteja? Minkä palkinnoista valitsisit?

* Palkinnot, joista saat valita yhden, kaikki arvotaan kommentin jättäneiden kesken:
a) 5 kpl käsintehtyjä Leikkaan kortteja ja 1 kpl suklaakortti. Kaikki uusia, arvo n. 60 € (+pk)/
b) askartelutarvikepaketti arvo n. 30 -50 € /
c) kahvi ja kakkupala kahdelle Wanha Justiinassa (huom. Lahdessa) 

Osallistua voit myös Leikkaan kortit - sivuilla Facebookissa ja Instagramissa .

Palkinto toimitetaan vain Suomen osoitteisiin, lahjoittaja Leikkaan kortit, ei sponsoriapua.
Kilpailu alkaa n.y.t. ja jatkuu 21.9. puoleenyöhön. Arvonta seuraavana iltana 22.9.2019.

***********            Kiitos * Thanks            ***********

9 comments:

Loreal Blondi said...

ONNEA! Mahtava vuosimäärä ja aina vaan jaksan ilahtua korteistasi. Ne ovat vain parantuneet, jos mahdollista, vuosien myötä. Ihan jokaiseen linkkiin en aikapulan vuoksi klikkaillut, saa jäädä toiseen kertaan. Luin kuitenkin koko jutun ja sain 11 linkkiä summaksi! Jos voittaisin haluaisin vaihtoehto a, eli kortteja sinulta, tietenkin!!! Vielä kerran ONNEA ja jatka samaan malliin ilahduttamista :)

Minna M said...

Apua! Linkit vilisi silmissä. Moniin niistä olinkin jo klikkaillut. Oli mukava tapahtuma lauantaina. Onnea 11-vuotiaalle! Kunnioitettava ikä blogille. Paljon on blogimaailma muuttunut näiden vuosien aikana.

Mari said...

Paljon onnea ja ihanaa kun jatkat kortteilua edelleen! Löysin postauksesta 11 linkkiä, joista muutamaa ehdin jo käydä klikkaamassa.
Käsintehtyjä kortteja tulee tehtyä ja lähetettyä paljon, joten palkinnoista kiinnostaa vaihtoehto B.
Aurinkoisia syyspäiviä!

Jonsu said...

Onnea blogille! :)
Itse löysin 13 linkkiä, joista kaksi oli samaa :)
Vielä muutamia kortteja tulee itsekin tehtyä, pieni osa enään lähetettyä. Omaa blogia yritän taas vähän aktivoida :D
Namusista ottaisin itselleni B:n tai sitten C:n ja käyttäisin sen sun kanssas joku kerta ^^

bissecat said...

Onnea 11 vuosipäivästä ja usein käynkin blogissasi vaikkei enää aikaa kommentointiin ole niin kuin aikaisemmin.Todella harmittaa kun niin monet lopettaneet blogin pitämisen.Postin hinnan nousut harmittavat päättyykö joulukortti perinne kokonaan.Viime jouluna sen huomasi joulukortteja tuli todella vähän aikaisempiin jouluihin verraten.Minusta se joulukortti on käsinkosketeltava tervehdys jota voi uudestaan ja uudestaan katsella ja kosketella.Vuonna 2008 aloitin minäkin ensin ihan toisen nimisellä blogilla ,mutta sitten keksin tuon nimen blogille ja pyhitin sen pelkästään kortteilulle.Hyvää jatkoa eteenpäin ja palkinnoista B koska noita kortteja on kertynyt nurkkiin.

SannaS said...

no tottakai jaksoin lukea...ja yksitoista linkkiä minäkin laskin (jos ei kuvia oteta huomioon ;)

hurjasti onnea 11-vuotiaalle blogille!! <3

linkkejä on klikkailtu ennenkin jo, mutta wanhassa justiinassa olisi kiva käväistäkin... =)
palkinnoista voisin valita joko b tai c (tulisipa ainakin hyvä syy käydä tuolla justiinassa... ;)

Pöydän kulmalla näpertelijä said...

Onnea blogisynttärin johdosta! Löysin 11 linkkiä, eniten kiinnosti korttisi tuossa heti alussa - upeat värit! En oikeastaan ikinä käy Lahdessa, joten en valitettavasti pääse tutustumaan yrityksiin paikan päälle. Lähetän varmaan 100 käsintehtyä korttia vuodessa ja palkinnoista kiinnostavin on b (koska teen korttini itse enkä juo kahvia).

SirpaH said...

Onnea 11-vuotiaalle!
Luettu on ja 11 linkkiä olin löytävinäni :)
Palkintovaihtoehdoista tuo A) ois kiva :)

Marjut said...

Onnea 11-vuotiaalle blogille!
Löysin 11 linkkiä, joita kurkkailin :)
Harmillista kun monet eivät enää blogia pidä. Itse tykkään katsella muiden blogeja, instagramin ja Facebookin katselu jää vähemmälle.
Teen ja postittelen kortteja.